Ons vakgebied

Marketing

De kerncompetentie van onze marketing ondersteuning is het bedenken van vernieuwende marketingoplossingen voor uitdagende en complexe vraagstukken. Wij sparren graag met u over één of meer van onze specialisaties. Of het nu gaar om de ontwikkeling van uw nieuwsbrieven, websites of verkoop campagnes. De expertise die wij verlenen is altijd maatwerk en afgestemd op de complexiteit van de opdracht.

Communicatie

Of het nu gaat om een personeelsadvertentie, belettering van uw bedrijfswagen of pand, een opvallende beursstand of een persbericht of corporate brochure. Dutch ideas levert u de expertise, afgestemd op de klus, op contract of tijdelijke basis.

Projectmanagement

Indien uw organisatie voor een facilitaire uitdaging of activiteit staat en niet over de vereiste kwantitatieve en kwalitatieve capaciteiten beschikt voor succesvolle invulling, dan kunt u een beroep doen op ons voor het projectmanagement. Dutch ideas levert op maat gesneden ondersteuning voor uw facilitair of huisvesting vraagstuk.

Management ondersteuning

Kent u ook van die momenten dat u graag een extra rechterhand beschikbaar heeft? Bij Dutch ideas kunt u terecht voor secretariële, administratieve of organisatorische management ondersteuning. Een professional met verstand van zaken die staat voor kwaliteit en betrokkenheid, zodat u verder kunt met u core business. Op tijdelijke of contract basis.